Joel Nieminen palaa Musan valmennukseen - Tommi Levola jatkaa mentorina!
SeuraJulkaistu: 04.10.2022 10.15

Joel Nieminen palaa Musan valmennukseen - Tommi Levola jatkaa mentorina!

Joel "Jokke" Nieminen tekee sapattivuoden jälkeen paluun Musan juniorivalmennukseen.

Jokke aloittaa P2014 ja P2015 ikäkausijoukkueiden päävalmentajana tulevalla kaudella. Lisäksi Jokke toimii P14 (2009) ikäluokan valmennustiimissä, tuoden siihen rutkasti osaamista 11v11 vaiheen pelaamisesta.

"Hienoa olla taas pelaajakehityksessä mukana ja eihän meikäläinen osaa olla sivussa kun pelimallit pyörii päässä. Kolmen ikäluokan valmentaminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Uskon myös, että minulla on annettavaa nuorille pelureille!"

"Joken kanssa on jo jonkin aikaa suunniteltu sitä, millaiseen rooliin hän Musassa palaisi. Asioilla on tapana järjestyä ja niin kävi tämäkin suhteen. Mielestäni saimme Jokelle sellaisen paketin, missä hän pääsee parhaiten osoittamaan osaamistaan.
Pidän tärkeänä sitä, että Joken tyyppiset, intohimoiset futisihmiset saadaan mukaan seuran toimintaan ja jakamaan osaamistaan edelleen sekä Musalaisille pelaajille, että myös seurayhteisön pelaajille (Akatemia -joukkueet). Hienoa, että Jokke lähti taas mukaan!"
toteaa seuran junioripäällikkö Mikko Heikkilä.

Samalla kun Jokke ottaa vastuulleen P2014 päävalmentajan tehtävät, siirtyy päävalmentajana kaksi edellistä kautta toiminut Tommi Levola Musassa uusiin tehtäviin. Tommi jatkaa lapsuus- ja nuoruusvaiheessa valmentajien mentorina ja jakaa tätä kautta omaa osaamistaan edelleen valmentajille.

"On ollut ilo olla mukana suuren ikäluokan vastuuvalmentajana . Nyt on aika siirtyä muihin tehtäviin jalkapallon parissa. Olen onnellinen että löydettiin laadukas valmentaja jatkamaan työtä lasten tulevaisuuden eteen!" kertoo Tommi huojentuneena.

Seuran näkökulmasta on tärkeää, että Tommin kokemuksella ja koulutustasolla oleva valmentaja jatkaa seurassa.

"Se, että Tommi jatkaa Musassa tukemassa meidän valmentajia, on todella upea asia. Uskon ja toivon, että valmentajamme käyttävät Tommin osaamista hyväkseen kehittyäkseen itse valmentajina. Tommi on tehnyt Musassa hyvää työtä P2011 ja P2014 joukkueiden kanssa. Pohjat on luotu hyvin ja nyt uuden päävalmentajan on helppo jatkaa Tommin viitoittamalla tiellä!", toteaa Heikkilä