Nyt on kevätsiivouksen aika. - Lahjoita leluja ja urheiluvälineitä!
SeuraJulkaistu: 07.04.2022 19.48

Nyt on kevätsiivouksen aika. - Lahjoita leluja ja urheiluvälineitä!

LAHJOITA SPR:lle

Porin vastaanottokeskukseen on saapunut paljon lapsia . SPR:n Porin osastolta saimme vinkin, että lapsilla on kova pula esimerkiksi leluista, liikuntavälineistä ja polkupyöristä. Vaatteille ei tällä kertaa ole tarvetta.

Keräämme hyväkuntoisia leluja, jalkapalloon liittyviä varusteita ja muita lasten liikuntavarusteita & lasten polkupyöriä lahjoitettavaksi Poriin saapuneille lapsille. Tavaran on oltava puhdasta ja ehjää, sellaista, jota itsekin vielä käyttäisit omalla lapsellasi.

Tuo lahjoituksesi Musan Salaman toimistoon, Rinteentie 1, keskiviikkona 13.4. kello 19-21. Mikäli et pääse tässä aikaikkunassa paikalle, niin ota yhteyttä Mari Kujalaan tai Mikko Heikkilään.

MuSan toimihenkilö on ottamassa lahjoituksia vastaan ja sen jälkeen tavarat kuljetetaan SPR:lle. Osan tavaroista SPR jakaa suoraan perheille ja osaa tavaroista SPR voi hyödyntää järjestämässään toiminnassa lapsille.

LAHJOITA MUSALLE

Voit halutessasi lahjoittaa jalkapallovarusteita myös Musan junioreiden käyttöön. Varusteiden on oltava puhtaita ja ehjiä! Musa hinnoittelee tavarat ja järjestää ne myytäväksi. Myynnin tuotto käytetään Musan junioreiden tukemiseen.

Lisätiedot asiasta:

Mari Kujala, jojo-koordinaattori, 044 710 3277

Mikko Heikkilä, junioripäällikkö, 040 700 2134