Aki Pietikäinen jatkaa Musassa myös kaudet 2023 ja 2024.
SeuraJulkaistu: 14.03.2022 09.46

Aki Pietikäinen jatkaa Musassa myös kaudet 2023 ja 2024.

Musan Salama pyrkii edelleen kehittämään organisaatiotaan ja panostaa vahvasti myös lapsuusvaiheen valmennukseen. Tästä hyvänä esimerkkinä toiminee seuran lapsuusvaiheen koordinaattorin, Aki Pietikäisen kaudet 23 ja 24 kattava jatkosopimus. Uuden sopimuksen myötä Akin toimenkuva seurassa myös hieman muuttuu. Jatkossa Aki toimii myös Musan nappulavalmennuksesta vastaavana valmentajana. Lisäksi Aki toimii edelleen 2013 ja 2012 -syntyneiden poikien päävalmentajana. Aki toimii aktiivisesti myös seuran tapahtumien järjestelyissä sekä extravalmennuksessa.

"1,5 vuotta on töitä takana MuSan Salamassa ja työnteko seurassa on ollut antoisaa. Seurassa on vahva halu mennä eteenpäin, ja on hienoa olla jatkossakin yksi tekijä tulevaisuuteen.

Lapsuusvaiheen koordinaattorin näkökulmasta seuran lapsivaihe näyttää todella hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Lapsivaiheesta on tulossa todella hyvän oloisia ikäluokkia massaltaan ja urheilullisuudeltaan. Ikäluokissa on todella innokkaita ja kehittymishaluisia valmentajia, mikä konkretisoituu paremmin ja paremmin joka päivä kentän tasolla. Näiden päälle on todella hyvä rakentaa seuran tulevaisuutta aina vain laadukkaammaksi.

Henkilökohtaisesti itseni kehittäminen valmentajana jatkuu, kuten seuraan tullessani sanoin, niin tämä on jatkuvaa kehittymistä/kehittämistä. Ikinä ei ole valmis koutsi. Olen todella kehittynyt koutsina viimeisen 1,5 vuoden aikana seurassa joka saralla. Tästä myös iso kiitos Matti Santahuhta ja Mikko Heikkilä. Samoin myös iso kiitos ikäluokkien 2012 ja 2013 toimihenkilöille joiden kanssa työnteko on tehty minulle helpoksi. Näiden ikäluokkien kanssa työt jatkuvat tulevaisuudessakin, ja heidän tulevaisuus näyttää todella hyvältä. Todella laadukkaat ikäluokat tulevaisuuteen tulossa. Siinä matkassa on mukava olla.

Matkani Ice hearts resurssikasvattajana päättyy kesään. Tämä matka on kasvattanut minua todella paljon ihmisenä. Iso kiitos huiput lapset ja kasvattajat Jani, Toni, Teemu, Kapu, Vesku!

Kaikkea hyvää seuraväelle koko Poriin.

Nähdään kentillä!"

Musan junioripäällikkö Mikko Heikkilä on jatkosopimuksesta varsin mielissään.

"Mielestäni jo se, että seurana teemme kiinnityksiä tulevaisuuteen ja valmennusosaamiseen jo näinkin aikaisessa vaiheessa, kertoo seuran tahtotilasta kehittyä myös organisaation tasolla.

Aki on tehnyt Musassa erinomaista työtä ja meille oli itsestään selvää, että tarjoamme hänelle jatkosopimusta ja sopimus syntyikin helposti. Aki on innovatiivinen ja energinen valmentaja, jolla on jatkuva halu kehittää itseään valmentajana ja ihmisenä. Intohimo jalkapalloa kohtaan on osa Akin persoonaa ja se näkyy. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää ja tulevia kausia!"