MuSan tytöt Lohja Cupin voittoon!
T14-15Julkaistu: 25.08.2021 22.23

MuSan tytöt Lohja Cupin voittoon!

MuSan T14-15 joukkueen syyskauden ohjelmaan löytyi turnaus Lohjalta. Sinne lähdettiin tyttöjen kanssa mukana kolme pelaajaa nuorempien joukkueesta.Turnauksessa päästiin pelaamaan ihan uusia vastustajia vastaan Uudeltamaalta.

Turnaus aloitettiin hieman nihkeästi 0-0 tasapelillä MPS:ää vastaan. Tilanne nollattiin ja seuraavaksi vastaan tuli NuPS, joka aloitti kovaa ja pääsi 1-0 johtoasemaan. Se olikin sitten ainoa maali mitä vastustajat saivat tehtyä koko turnauksessa. Puolustus- ja maalivahtipeli oli erittäin onnistunutta työtä koko joukkueelta. Maalin ei annettu lannistaa ja tytöt onnistuivat kääntämään pelin hallinnan. Tasoitus NuPS:ia vastaan saatiin Ainon kulmapotkun kaarrettua suoraan maaliin. Alkusarjan viimeiseen peliin lähdettiin asetelmasta missä peli oli pakko voittaa, jos haluttiin pelata sijoista 1-4. Voitto myös EIF:stä otettiin, kun Eltsu runnoi vasemmasta laidasta maalille ja laukoi 1-0 voiton joukkueelle.

Välierässä vastaan tuli järjestäjä seura LoPa, jonka kanssa väännettiin tiukka taistelu finaalipaikasta. Annan tekemällä voittomaalilla matka jatkui finaaliin 0-1 tuloksella. Finaalissa vastaan tuli alkusarjassa jo kohdattu kova vastus NuPS. Tiukassa finaalissa molemmilla oli pelin hallinta jaksoja, mutta jatkoajan jälkeenkin oltiin vielä 0-0 tilanteessa ja edessä oli monelle meidän pelaajalle aivan uusi kokemus: rangaistuspotkukilpailu.

Omat laukojat Emmi, Aino, Anna, Nora ja Nanna tekivät varmoilla ratkaisuilla maalit ja Rosa maalissa napsi varmasti sen yhden tarvittavan torjunnan 5-4 rp tulokseen ja reissun tuloksena hienosti järjestetyn turnauksen voitto!