Katsaus MuSan nuorten joukkueisiin (kuva:Nikki Georgieva Veganik)
SeuraJulkaistu: 11.08.2021 09.56

Katsaus MuSan nuorten joukkueisiin (kuva:Nikki Georgieva Veganik)

P20 pelaa Pori Akatemia- nimellä P20 Ykköstä yhteistyössä Toejoen Veikkojen kanssa. Kevätkaudella joukkue pelasi 5 ottelua voittaen näistä 4 ja pelaten yhden tasan. Joukkue jatkaa syyskierroksella ainoana porilaisjoukkueena taistelua P20 SM-karsintapaikasta FC Jazzin luovuttua P20 sarjasta. Joukkueen ja ja koko sarjan tehokkain maalintekijä on ollut Santeri Tähkä 8 osumalla 5 pelatussa pelissä. Joukkueen pelaajat ovat yhteistyöseurasopimuksen turvin saaneet lisäpelejä miesten vitosesta, jossa pelataan MuSan nimellä. Joukkue johtaa lohkoaan pelattuaan 7 peliä ja voittaen niistä 5. P20 sarjan pelit ja sarjataulukot löydät osoitteesta https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P201!spljp21/tables ja miesten vitonen löytyy osoitteesta https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M5!lanjp21/tables . Vitosessa joukkueen tehokkain maalintekijä on ollut Ville Joopi 9 osumalla 7 pelissä.

Musan Salaman naiset pelaavat kaudella 2021 lännen kolmosta noustuaan viime vuonna nelosesta. Joukkue on, sarjan käynnistyttyä koronarajoitusten vuoksi kesäkuussa, pelannut vasta 3 ottelua, voittanut ne kaikki maalierolla 15-3. Tehokkain maalintekijä on ollut Amelia Luotonen 5 osumalla. Sarjaa johtaa Raifu sen pelattua jo 5 ottelua. Odotettavissa on syksyn aikana tiukka nousukamppailu Raifun ja MuSan välille. Sarjaa voit seurata osoitteessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/N3!lanjp21/tables Naisissa ja T18 sarjassa pelaa paljon samoja pelaajia ja MuSan T18 pelaa valtakunnallista Ykköstä, syyskierrosta lohkossa B. Kevätkierroksella joukkue jäi lohkossaan RaiFun perässä toiseksi mutta sai matkaansa yhden pisteen syyskierrosta varten. Syyskierros käynnistyi tappiollisesti Ilves 2:n vieraana 3-1 sunnuntaina mutta voittokantaan paluuta haetaan sitten jo sunnuntaina 15.8 MuSassa 19.30 alkavassa ottelussa FC Nokiaa vastaan. Sarjaa voit seurata osoitteessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T181!spljp21/tables .

P17 pelaa myös yhteisjoukkueella PoriAkatemia- nimellä. Joukkue pelasi hienon kevätkauden, ja nousi jännittävässä rangaistuspotkukilpailussa TPS 2 joukkuetta vastaan valtakunnalliseen Ykköseen syyskierrokseksi. Joukkue on aloittanut jo syyskierroksen pelaten kaksi ottelua häviten tiukan derbyn 3-1 lukemin sekä voittaen selvästi viikonloppuna 7-0 Inter 2 joukkueen. Pelissä viime viikon U17 maajoukkueen mukana leireillyt Mico Heinilä viimeisteli 4 maalia. Sarja pelataan yksinkertaisena 12 joukkueen sarjana ja voit seurata sitä https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P171!spljp21/tables . Seuraava peli joukkueella on sunnuntaina 15.8 klo 13 Musan Wempleyllä ja vastaan asettuu HIFK. P17 pelaa myös kolmosta, jossa kevätkierroksella joukkue hävisi yhden ottelun.

P15 pelaa lännen Ykköstä omassa ikäluokassaan. Joukkue on pelannut hienosti vaikean kevään (koronarajoitukset, etäkoulu ym) ja on sarjassa sijalla 8 voitettuaan yhden pelin ja pelattuaan 4 peliä tasan. P15 ikäluokka lopettaa tämän syksyn jälkeen ikäluokkapelit ja siirtyy pelaamaan P17 sarjaa. Emil Ketola on tehnyt 4 maalia ollen näin joukkueen paras maalintekijä sarjassa. Seuraava ottelu joukkueella on keskiviikkona 11.8 paikallisderby FC Jazzia vastaan Herralahdessa klo 19.15. Joukkueen otteita voit seurata osoitteessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P151!lanjp21/tables

T15 pelataan yhteisjoukkueea Eupa/MuSa yj nimellä ja joukkue pelaa Etelän alueen Liigaa. Kevätkierroksella joukkue pelasi 4 ottelua voittaen yhden ja pelaten yhden tasan. Menneenä viikonloppuna joukkue oli mukana Seinäjoella pelatussa Laura Kalmari -turnauksessa , jossa vastukset osoittautuivat vielä koviksi ja joukkue sijoittui turnauksessa sijalle 16. Joukkueen otteita voit seura osoitteessa
https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T15EL!lanjp21/tables

P14 pelaa lännen alueen Ykköstä. Joukkue on sarjassa hienosti sijalla 2 ja on hävinnyt kauden aikana vain yhden ottelun ja pelannut yhden tasan. Joukkue taistelee kovasti noususta Liigaan. Joukkue oli hienosti edustettuna viime viikonloppuna järjestetyssä Huuhkajaturnauksessa ja Mikael Ojanen äänestettiin turnauksessa joukkueensa arvokkaimmaksi pelaajaksi. Joukkueen maaliseppo on ollut Elmeri Luoma 5 maalilla ja Kalle Ala-Hongisto 4 maalilla säestää. Seuraavan ottelunsa joukkue pelaa lauantaina 14.8 Musan kentällä klo 13.00 Ilves 2 joukkuetta vastaan. Joukkueen otteita voit seurata osoitteessa. P14 pelaa myös kakkosta.
https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P141!lanjp21/tables


MuSan nuorilla pelaajilla on kausi mennyt hienosti ja joukkueet toivovat yleisön tukea syyskierrokselle. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan!