Se MuSan juttu, mikä se on?
6.4.2020 8:32 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Valmennuslinjaus julkaistu


MuSalainen juttu

Yksilö on yhtä kuin seura. Seura ei ole suurempi, seura ei ole pienempi. MuSa on yhtä kuin Sinä. Sinä, joka luet tätä, määrität MuSalaisuuden. Millaisena sen haluat nähdä ja kokea on Sinusta kiinni. Millainen ihminen Sinä haluat olla, millaisena Sinä haluat nähdä seuran, joka pyrkii mahdollistamaan usean sadan lapsen ja nuoren harrastustoiminnan ja lähes kahdensadan toimihenkilön mukanaolon. Seuran, jonka pyrkimys on tarjota monipuolinen urheilullinen selkänoja, jotta lapset voivat kehittyä terveiksi nuoriksi ja aikuisiksi. Tahtotilana on opettaa yhdessä työskentelyn jalot taidot niin, että jokainen voi olla oma upea itsensä. Jalkapallotaidot rakentuvat näiden asioiden varaan ja päälle. Tiedämme, että kaikki on mahdollista. MuSassa voi pelata tulevat jalkapallo ammattilaiset ja maajoukkuepelaajat. Sitä on MuSa. Nyt.

Yksilön kehittyminen kasvattaa myös seuraa. Jos seura on suurempi kuin yksilöt, miten seura voisi ikinä kehittyä ja kasvaa. Seura ei ole myöskään pienempi. Yksilön kehittyminen tapahtuu joukkueen ja seuran kasvun myötä. Kukaan ei voi kasvaa yksin. Tarvitaan pelikaverit, valmentajat ja huoltajat, vanhemmat, kannattajat, tukijat, vastustajatkin. Jos kuulut vastustajiin, sinun on hyvä tietää, että sinuakin tarvitsemme. Olet tärkeä. Kaikkia tarvitaan, jotta voimme päästä uudelle tasolle. Kulttuurin luominen on Sinun vastuullasi, jokainen hetki on mahdollisuus luoda jotain uutta. Aina.

Peli voi olla jotain sellaista, mitä ei voi sanoin kuvailla. Kaunista, täynnä tunnetta ja rakkauden paloa, se voisi olla lähimpänä kuvailtuna. Tällainen peli on vähän hankalampi määritellä, mutta yritetään: Pallonhallinta kestää ensin ikuisuuden, tilanteet vaihtuvat ja yhtäkkiä kuin salaman iskusta MuSa on hyökännyt terävästi ja viimeistellyt viileästi. MuSa hyökkää pelottomasti. Jos tulee pallon menetys, iskee Salama vielä kovemmin. Kovemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Kukaan ei koskaan voi muuta väittää, MuSassa kannustetaan olemaan omana itsenään. MuSassa rohkaistaan yrittämään ja yrittämään rohkaisemista. Toisten kannustus lisää vastuuntuntoa ja sen kautta vastuunkantoa. MuSassa halutaan pitää huolta itsestä, pelikavereista, veljistä ja siskoista. Nyt ja aina.

Seuran valmennuslinjaus löytyy osoitteesta: https://juniorit.musansalama.fi/uutiset/35932/seur...


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Kesäkuu   »
Kategoriat