MuSalaisia kattava otanta alueleirityksessä
14.1.2020 9:12 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tyttöjen 2004 Lännen osa-aluejoukkueleiri järjestetään Turussa 15-16.1.2020. Musan joukkueesta tapahtumaan on kutsuttu vasemmalta Iina Heikkilä, Nea Siren ja Siiri Männistö. Myös Aada Uusitalo oli kutsuttuna, mutta hän ei tapahtumaan pysty osallistumaan sairastumisen vuoksi.

Aluleirityksessä runsas MuSa-edustus

Virkistynyt tyttötoiminta on tuonut mukanaan paljon edustuksia myös sekä valtakunnan että lännen alueen tasolle. Parhaillaan on 2005- ikäisten alueleiritykseen kutsuttuna 5 MuSa-pelaajaa sekä 2004-ikäisten mukaan 4 pelaajaa. Yksi kutsutuista on 2004- syntynyt Iina Heikkilä. Iina, olit valittuna jo viime kesänä valtakunnalliseen Helmari-turnaukseen, mitä tästä kokemuksesta jäi mieleen? " Pääsy helmariturnaukseen oli hieno saavutus itseltäni. Siellä näki oman tason Suomen parhaimmistossa. Itse kuuluin Länsi 2 joukkueeseen ja sijoitumme turnauksessa neljänneksi. Turnaus sujui hyvin joukkueelta ja itseltäni. Odotan innolla ensi kevään aluejoukkueturnausta, jos kutsu sinne tulee.", Iina kertoo

Entäpä sitten nämä aluejoukkuetapahtumat, minkälaisia odotuksia sinulla on niiden suhteen?

"Eniten odotan kovia harkkoja. Joka harkassa oppii jotain uutta ja on hienoa miten siellä opittuja taitoja pystyy hyödyntämään oman joukkueen harkoissa ja peleissä"

Tämän vuoden aikana pelataan myös aluejoukkueturnaus, miten koet että sieltä paikka otetaan?

"Aluejoukkueeseen ansaitaan paikka. Se ansaitaan näyttämällä omat parhaat puolensa ja treenaamalla aina täysillä. Aluetapahtumissa täytyy aina olla hyvällä asenteella ja ei saa pelätä epäonnistumista"

Kuten vastauksista voidaan päätetllä Iina on päättäväinen urheilija ja pelaaja mutta minkälainen Iina olet pelaajana? Minkälaisia vahvuuksia sinulla on?

"Käytän molempia jalkoja, osaan lukea peliä sekä omaan hyvän syöttötaidon."

MInkälaisia tulevaisuuden tavoitteita sinulla jalkapallossa on?

"Haluan kehittyä mahdollisimman paljon pelaajana ja samalla oma pelini kehittyy. Tavoitteisiin kuuluu myös oppia pelaamaan mahdollisimman hyvin uuden joukkueeni kanssa."

Iina Heikkilä pelaa Musan Salaman T18 ikäluokassa Essi Helanderin valmennuksessa.


Karhuhallissa 14.1 pidetyn tyttöjen 2005-ikäluokan lännen alueen Helmaripäivässä Musan joukkueesta edustivat Oona Koskinen, Helmi Perkaus, Amelia Luotonen, Oona Haasiosalo ja Emma Varis


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Syyskuu   »
Kategoriat