60 vuotta - itseään ja muita kunnioittaen - urheilullisesti taitavana
5.1.2020 17:43 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Musan Salama 60-vuotta

Vuoteen 2020 Musan Salama lähtee juhlimalla 60-vuotista taivaltaan. Matka on ollut monivivahteinen ja sisältää luonnollisesti monenlaisia käänteitä historiassa. Tuon matkan kauttaa ollaan saavuttu siihen pisteeseen missä MuSa on nyt. Musan Salama on seura, missä jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana oman motivaationsa mukaan kannustavassa ja kasvattavassa ilmapiirissä ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Toiminta-ajatuksemme tarkoittaa, että musalaisen jalkapallon ja futsalin ovet ovat auki kaikille yhtävertaisesti. Jokaisella yksilöllä on Musan Salamassa on oikeus ja mahdollisuus osallistua jalkapalloperheen toimintaan omalla tasollaan ja tavallaan, oikealla asenteella ja itseensä luottaen - pelaajana tai valmentajana, erotuomarina tai huoltajana, vanhempana tai katsojana, harrastajana tai kilpa-/huippu-urheilijana. Musan Salamassa uskotaan siihen, että positiivinen vahvistaminen tuottaa pääsääntöisesti positiivisen lopputuloksen. Menneen vuoden aikana on valmentajien johdolla mietitty musalaisen pelaajan profiilia workshopeissa. Musalaisen pelaajan tulevina vuosina tunnistaa siitä että hän kunnioittaa itseään ja muita, on urheilullinen sekä taitava.

60-vuotisen historian kunniaksi järjestetään paljon tapahtumia, joista tapahtumien kirjon tänä vuonna aloittaa seuran perinteinen loppiaisturnaus. Juhlavuoden kunniaksi otetaan käyttöön juhlavuoden logo. Logo kuvastaa muutosta, joka jalkapallossa sekä Musan Salamassa on tapahtunut kuudenkymmenen vuoden aikana. Englannin kieli on tullut jalkapalloon voimakkaasti maahanmuuton sekä globalisaation myötä. Maailma on nykyisellään dynaaminen paikka, jossa turvallisuuden tunteen ihmiselle tuo yhteisö mihin kuulua. Yhteisö edustaa turvallisuutta.

Miesten edustusjoukkue nousi viime kaudella satakuntalaisen jalkapallon lippulaivaksi. Lippulaivana oleminen asettaa tiettyjä velvotteita. MuSa haluaa lippulaivana toimia esimerkinnäyttäjänä myös muuten kuin kilpailullisesti. Haluamme nostaa oman toimintamme tasoa sekä luoda ja tehdä yhteistyötä muiden seurojen kanssa. Yhteistyö, jota MuSa harrastaa lähtee aina molemminpuolisista tarpeista joita voidaan pelaajalähtöisesti yhteistyöllä luoda.

Tulevaan Ykkösen kauteen MuSa lähtee luottavaisena. Joukkuen runko pysyy pitkälti samana ja cupin peleihin lähdetään myös uusia pelaajia tarkistellen. Cup on hyvä paikka ajaa sisään myös nuoria pelaajia. Rinkiin on nostettu lupaavia nuoria pelaajia, jotka tulevaisuudessa ovatkin sitten runkopelaajia. Joukkue on sekoitus kokemusta, taitoa ja nuoruutta. .

Tehdään paljon hyviä futishetkiä tulevana vuonna

Kari Löytökorpi
toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat