07-poikien kausi päättyi karsintajuhliin
19.11.2019 22:51 Uutiset / P13 (2007)

07-poikien kausi päättyi karsintajuhliin.

2007-syntyneiden poikien pitkä kausi saatiin viimeisenkin peliryhmän osalta päätökseen lokakuun lopulla ELL-karsintojen jälkeen. Kausi sisälsi noin 220 harjoitusta ja kaiken kaikkiaan yli 360 tapahtumaa. Tässä pieni kertaus kaudestamme.

P12 Kakkosessa pelannut MuSa Red sijoittui kevätkaudella tasaisen lohkon keskikastiin, mutta taisteli syyskierroksella pitkään lohkonsa voitosta. Viimeisten kierrosten pistemenetysten johdosta sijoitus oli lopulta toinen, FC Ulvilan viedessä lohkovoiton. Kokonaisuutena kausi meni koko joukkueelta erittäin hyvin ja kesän aktiivinen harjoittelu näkyi parantuneina tuloksina pelikentällä syyskaudella.

P12 Ykkösessä pelasimme 07/08-yhteisjoukkueella, jossa pelaajista noin puolet tuli meiltä ja puolet 08-syntyneistä pojista. Joukkue pelasi hyvän kauden ja sijoittui sarjassa lopulta kuudenneksi. Yhteisjoukkue antoi meille mahdollisuuden peluuttaa pelaajia myös P12 Ykkösessä ja 08-syntyneille pojille hyvän tilaisuuden pelata kovempia sarjapelejä vuotta vanhempien kanssa.

P12 Liigassa pelasi MuSa YJ, johon syyskierrokselle mukaan liittyi myös Merikarvian Into jo keväällä mukana olleen Kokemäen Pallon lisäksi. Joukkue sijoittui kevätkaudella kärkikahinoihin ja taisteli jopa nousukarsintapaikasta Alueliigaan. TuNL08:lle kärsitty tappio keskinäisessä pelissä kuitenkin ratkaisi nousukarsintapaikan TuNLin hyväksi. Syyskaudella kahden kevätkauden lohkon yhdistäminen nosti selkeästi sarjan tasoa ja pelit olivat meille todella kovatasoisia ja haastavia. Sijoitus syyskaudella oli lopulta kahdeksas. Yhteisjoukkuetoiminnalla saimme tarjottua lähialueen pienempien seurojen innokkaimmille pelaajille lisää haasteita korkeammalla sarjatasolla ilman paineita seurasiirroista. Yhteisjoukkuetoiminnan osalta olemme avoimin mielin ensi kauden suhteen ja kiinnostuneita laajentamaan yhteisjoukkuetoiminnan piirissä olevien seurojen määrää.

Kilpajoukkueemme viime talven Alueliigakarsinta päättyi jatkokarsinnan kautta paikkaan Länsi-Suomen Alueliigassa. Kevätkauden vaikean alun jälkeen joukkueen peli loksahti raiteilleen ja pojat pystyivät kääntämään tiukkoja kamppailuja edukseen. Tuloksena kevätkauden kolmossija Alueliigassa ja paikka syyskaudelle Etelä-Länsi -liigaan. Etelä-Länsi -liigassa vastaan asettui Helsingin alueen parhaita seuroja sekä Länsi-Suomen Alueliigan kevätkauden kuusi parasta joukkuetta. Taso ELL:ssa oli odotetun kova ja sarjapaikan säilyttäminen nousi aika pian päätavoitteeksemme. IFK Mariehamnin ja FJK:n voitimme, millä vältettiin suora putoaminen ja saatiin paikka karsinnoissa. Karsinnoissa vastaan asettui rakas paikallisvastus FC Jazz/KarhuFutis YJ, jonka voitimme kaksiosaisessa karsintasarjassa yhteismaalein 5-3 ja säilytimme paikkamme ELL:ssa, joka ensi keväänä pelataan jo isolla kentällä ja 11v11-pelimuodolla. Syyskausi kokemuksena oli pojille erittäin hieno sisältäen pitkiä vieraspelireissuja mm. pääkaupunkiseudulle, Lappeenrantaan ja Maarianhaminaan.

Kausi sisälsi myös monta useamman päivän turnausreissua; Seinäjoki joulukuussa, Helsinki toukokuussa, Vierumäki kesäkuussa, viikon kestänyt HelsinkiCup heinäkuussa, Kauhajoki elokuussa ja lisäksi oma L&T- turnauksemme syyskuussa. Joukkue oli huhtikuussa myös viikonlopun leirillä Kuortaneen Urheiluopistolla. Näiltä peli- ja turnausreissuiltamme on jäänyt monta uskomatonta legendaa elämään joukkueen sisälle.

Valmennusryhmä haluaa kiittää jokaista joukkueen pelaajaa kaikista peliryhmistä panoksestaan tähän kauteen. Meillä on hieno ryhmä kasassa ja vaikka tapahtumia oli paljon ja pelien vaatimustaso välillä kova, niin toiminnassa on myös hurttia huumoria mukana ja joukkueessa erittäin hyvä henki.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Syyskuu   »
Kategoriat