Ella Kuuri-Riutta MuSaFutsaliin
4.10.2019 20:51 Uutiset / Naiset

Kuuri-Riutta on täysin uusi tuttavuus MuSaFutsalissa

MuSaFutsalin koppiin asteli kesällä täysin uusi pelaaja, kun Ella Kuuri-Riutta tuli harjoitusrinkiin ja vakuutti joukkueen valmentaja Juha Helanderin ja solmi sopimuksen.

Futsal on tullut Kuuri-Riutalle tutuksi aina talvisin, kun oman jalkapallojoukkueen kanssa on pelattu futsalia talvella. Viime kausi meni MuSan toisessa naisten joukkueessa, joka pelasi Länsi-Suomen piirin Kolmosta. Tilille kertyi seitsemän ottelua tehoin 4+2=6.

Kuuri-Riutta on aina pitänyt futsalista. Kesällä hän halusi tulla kokeilemaan tasoaan ja uskoi, että pelipaikka löytyisi liigajoukkueesta. Debyyttikaudellaan hän uskoo kehittyvänsä paljon. Syiksi hän luetteli halun oppia asioita ja kovan motivaation.

Kesällä koppiin tultuaan hän ei montaa pelaajaa tuntenut. Naamatuttuja oli enemmänkin, mutta Minna Rajamäen ja Alina Virtalan hän tunsi ainoastaan entuudestaan hyvin. Joukkueen keskuudesta hänet otettiin hyvin vastaan ja Kuuri-Riutta tunsikin olleensa tervetullut joukkueeseen.


Kuuri-Riutta (kuvassa toinen oikealta) poseeraa
uusien joukkuekavereidensa kanssa.
Kuva: Nyblin

Hän oli pelaamassa jo Ilvestä vastaan harjoitusottelussa. Hänellä ei mitään suuria odotuksia peliin ollut. Vauhtiero oli suurin yksittäinen ero entisiin vuosiin verrattuna. Hän totesi samaan hengenvetoon sen, että halu oppia lajista on niin suuri, niin tuohonkin kyllä tottuu.

Ensi viikolla alkavaa kautta hän odottaa jännittyneenä, mutta samalla innostuneena. On mukava päästä aloittamaan kausi tämän joukkueen kanssa. Henkilökohtaisiksi tavoitteikseen hän mainitsee kehittymisen ja lajista enemmän oppimisen. Kesän aikana hän on jo oppinut paljon ja kehuu valmentajaa siinä, että kaikki harjoitteet ja tarkoitukset selitetään selkeästi.

Kuuri-Riutan sopimus on tällä erää viimeinen julkaistava sopimus. Kauden aikana saattaa jotain muutoksia vielä tulla. Ennen kauden alkua vielä esitellään joukkueen kaikki taustahenkilöt, mutta ei näin kattavasti. Kasassa on nyt siis 12 sopimusta. Joukkueen kokoonpano löytyy kokonaisuudessaan kotisivuilta ja ensi viikolla ilmestyvästä kausiennakosta.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat