Jasmin Ylikraka sopimukseen MuSaFutsalin kanssa
1.10.2019 20:30 Uutiset / Naiset

Nuori Ylikraka aloittaa toisen kautensa

Syyskuun maajoukkueleirillä varasijalla ollut Ylikraka jatkaa MuSaFutsalissa. Huimin harppauksin viime kaudella kehittynyt Ylikraka on vain jatkanut kehittymistään. Tällä kaudella on vastuuta tulossa näillä esityksillä.

Viime kauden aikana todellisen debyytin tehnyt Ylikraka pelasi jo muutama kausi sitten yhdessä ottelussa. Viime kaudella hän pelasi 12 ottelua tehoin 1+4, joten liigauran avausmaalikin on jo syntynyt. Se tuli tammikuussa vierasottelussa Liikunnan Riemua vastaan. Kotiottelu Riemua vastaan lokakuussa oli sekin jo tehokas. Silloin hän oli syöttämässä kahta MuSaFutsalin maaleista ja palkinnoksi ottelusta tuli valinta parhaaksi pelaajaksi. Yhteensä hänet valittiin kaksi kertaa MuSaFutsalin parhaana.


Ylikraka aloittaa toisen kautensa.
Kuva: Nyblin

Ylikrakakin odottaa muiden tavoin kauden alkua innoissaan. Varasijalle pääseminen motivoi häntä tulevaisuutta ajatellen paljon. Hänen mukaansa se antaa rohkeutta toteuttaa omia vahvuuksiaan niin treeneissä kuin peleissä. Liigauran ensimmäinen maali on päällimmäisenä mielessä, kun hän mietti kulunutta kautta, joka oli nousujohteinen kehittymisessä. Tulevalle kaudelle hän on asettanut tavoitteekseen kehittyä entistä enemmän ja sitä kautta hakemaan entistä enemmän onnistumisia kaikilla rintamilla. Etenkin hän haluaa tehdä enemmän maaleja.

Tällä hetkellä on enää yksi pelaajasopimus julkaisematta, joka julkaistaan huomenna, joten pysy linjoilla.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat