Pistekuningatar Elina Setälä jatkaa
27.9.2019 17:29 Uutiset / Naiset

Yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista jatkaa

Elina Setälä, joka on Siiri Liljan jälkeen pelannut eniten liigaotteluita MuSaFutsal-paidassa, jatkaa pelejään. Viime kausina Setälä on vakuuttanut otteillaan siinä määrin, että hänestä on tullut Urheilutalon yleisön suosikki. Maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Setälä on pelannut kaikissa 13 ottelussa sekä kantanut viime otteluissa myös kapteeninnauhaa. Maaleja hän on Suomi-paidassa tehnyt viisi kappaletta.


Setälä kapteeninnauha kädessä (nro. 6) juhlimassa
Liettuassa jatkopaikkaa yhdessä toisen MuSaFutsal
pelaajan Netta Hannulan kanssa.
Kuva: Jan Kaski

Tällä hetkellä kasassa on 122 pelattua liigamatsia, joissa tehoja on tullut 81+62=143 tehopistettä. Viime kaudella hän pelasi kaikissa 18 ottelussa tehoilla 6+8=14. Kolmesti hänet valittiin MuSaFutsalin parhaana pelaajana.


Setälä on pelannut liigaa reilusti yli piste/peli
keskiarvolla.
Kuva: Kari Saha/ Urheilusuomi.com

Setälä odottaa tulevaa kautta luottavaisilla fiiliksillä. Hänen tavoitteenaan on jälleen parantaa omaa tekemistään ja kehittyä pelaajana. Yhtenä spesifinä tavoitteena on iskeä maali maalivahti Siiri Liljan syötöstä. Viime kaudesta jäi karvas maku, kun ratkaisevissa otteluissa tuli pistemenetyksiä ja siten haluttu playoff-paikka jäi haaveeksi. Nyt hän kuitenkin uskoo, että joukkueella on mahdollisuudet pelata pitkällekin kevääseen.

Parasta yksittäistä muistoa hän ei MuSaFutsal ajalta osannut sanoa. ”Joukkueessa oleminen on todella ainutlaatuista ja parhaat hetket on koettu joukkueena, josta on tullut minulle kuin kolmas perhe”, sanoo Setälä lopuksi.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat