Musan Salaman seuramaksu

Kaikilta Musan Salaman pelaajilta laskutetaan kausittain kahdessa erässä. Kaudella 2020 seuramaksun suuruus on:

Pojat P9-P20 200€
Tytöt T9-T18 200€

Pojat P7-8 150€
Tytöt T7-8 150€


Aikuispelaajat 50€ (harjoituspaita ei sisälly)

Seuramaksulla katetaan osa seuran urheilutoiminnan sekä hallinnon ja toimistopalvelujen järjestämistä. Maksu sisältää:

- toimistopalvelut, postituskulut ja pankin palvelumaksut
- tilitoimistopalvelut: laskutus (yhteistyökumppanit), laskujen maksatus, kirjanpito, palkanlaskenta, taloushallintojärjestelmä
- toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön, toimistopäällikön, junioripäällikön, tyttöjalkapallovastaavan sekä nappulavastaavan palvelut
- Viipalekoulun tilojen käyttöoikeus
- seuran lisäharjoittelut (ylimääriset iltapäiväharjoitukset, taitotalli, mv-toiminta, kykykoulu), ja taitokilpailut. Testaukset on maksullinen lisäpalvelu (omavastuu 5€).
- valmentajakoulutukset, seuran järjestämät muut koulutukset (ravinto, lepo, harjoittelu yms.)
- toimihenkilökoulutukset ja -tilaisuudet
- Levon leiri (omavastuu ruokailuista)
- juniorikortti ja valokuvaukset
- seuran neuvottelemat alennukset jäsenistölle
- osallistumisoikeus Palloliiton ja piirin sarjoihin seuran edustajana
- päättäjäiset palkintoineen
- seuran harjoituspaita (Nike)

Muutokset listaan mahdollisia seuran toimintoja kehitettäessä.

Seuramaksusta myönnetään sisarusalennus: useamman Musan Salaman juniorijoukkueissa harrastavan lapsen perheille myönnetään seuramaksusta 50€ suuruinen alennus/nuorempi sisarus. Kahden lapsen perheen kohdalla sisarus alennus on siis suuruudeltaan 50€. Kolmilapsisen perheen kohdalla alennus on 2 x 50€, eli yhteensä 100€ (jne). Alennus kohdistetaan aina nuoremman sisaruksen seuramaksulaskuun. Nappulafutispelaajilta ei laskuteta seuramaksua, joten maksusta ei myöskään myönnetä sisarusalennusta.

Seuramaksu laskutetaan kahdessa erässä (halutessaan sen voi maksaa myös yhdessä erässä, ilmoitus tästä joukkueenjohtajan kautta). Ensimmäinen erä laskutetaan marraskuussa ja toinen erä tammikuussa.

Seuramaksuun sisällytettiin toimintasuunnitelman tavoitteiden mukaisesti (=yhteinäisyys, yhtenäinen ulkomuoto) Niken harjoituspaita jokaiselle seuran junioripelaajalle. Paita on Niken uuden malliston mukainen. Paitaan painetaan seuran logo, mutta lisäpainatukset (nimi, pelinumero, pieni pelinumero eteen alas) laskutetaan joukkueelta. Jokainen joukkue päättää painatuksista itse, mutta paikat ja fontit on yhtenäiset. Harjoituspaidassa on seuran urheilukauppa-/varustetoimittajasopimuksen mukaisesti Stadium-logo. Yhtenäisen harjoituspaidan ideana on se, että kaikki seuran joukkueet näyttävät harjoituksissa yhtenäisiltä. Paidan väri on musta.   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Kesäkuu   »
Kategoriat