Perinteinen junnuliiga käynnistyy jälleen marraskuussa. Junnuliiga järjestetään yhteistyössä Musan Salaman, Toejoen Veikkojen ja FC Jazzin kanssa.

Pelimuodot:

P2015 sarjassa pelimuotona 4v4, muissa 5v5. Pelipäiväkohtaisesti voimme kuitenkin muokata myös muiden sarjojen pelimuotoja keväälle ja kokeilla hieman erilaisia tapoja järjestää otteluita. Keräämme syksyn tapahtumista kokemuksia ja osallistuvien joukkueiden mielipiteitä ja näiden perusteella mahdollisesti muokkaamme pelimuotoja.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen sarjoihin tapahtuu seuraavien linkkien kautta. Linkit löytyvät myös osoitteesta juniorit.musansalama.fi

Jokainen joukkue voi ilmoittaa pelitapahtumaan maksimissaan kaksi peliryhmää.

Mikäli ilmoittautuneita peliryhmiä/joukkue tulee enemmän kuin pelaamaan mahtuu, otetaan kaikilta ilmoittautuneilta ensisijaisesti yksi peliryhmä tapahtumaan ilmoittatumisjärjestyksessä.

Mikäli tapahtumaan jää tilaa, voidaan peliryhmiä täydentää.

Ilmoittautumislomakkeessa voit myös esittää toiveen ylimääräisille peliryhmille.

Jokaiseen pelipäivään pyritään saamaan 16 joukkuetta. Näistä Musalla, Tovella ja Jazzilla on kiintiöpaikat 9 joukkueelle.


Tällä hetkellä ilmoittatua voi ainoastaan marras- ja joulukuun tapahtumiin. Kevään tapahtumien ilmoittautumiset avataan joulukuussa.

Linkit:

P2015 https://juniorit.musansalama.fi/lomakkeet/3732/junnuliiga-p2015

P2014 https://juniorit.musansalama.fi/lomakkeet/3733/junnuliiga-p2014

P2013 https://juniorit.musansalama.fi/lomakkeet/3768/junnuliiga-p2013

TYTÖT https://juniorit.musansalama.fi/lomakkeet/3769/junnuliiga-tytot


Osallistumismaksu:

Osallistuminen maksaa 60€/peliryhmä/pelipäivä. Osallistumismaksulla katetaan hallivuokrat ja pelinohjaajien palkkiot. Järjestävien seurojen joukkueille osallistuminen on maksutonta.