Katsaus 2012 -syntyneiden menneeseen kauteen
P10 (2012)Julkaistu: 05.10.2022 00.00

Katsaus 2012 -syntyneiden menneeseen kauteen

Kautemme P10 -joukkueena alkaa olla lopuillaan, joten on hyvä katsoa hieman taaksepäin.


Olemme harjoitellet vuoden n. 45 eritasoisen pelaajan kanssa ja järjestäneet kaikille sopivia ottelutapahtumia, vapaa-ajan tapahtumia ja pelejä.

Olemme pelanneet futsal-sarjaa talvella, kesäisiä jalkapallosarjoja neljällä eri tasolla, sekä tietenkin osallistuneet lukuisiin turnauksiin.


Kauden kohokohdista mainittakoon joukkueen itse järjestämät Levon leiri ja Impilä Cup, lähialueen Volkkari Turnaus, Iiro Cup ja Pori Cup. Kilpailullisempiin turnauksiin matkustettiin pääkaupunkiseudulle mm. TalviVantaa Cupiin ja HJK Cupiin. Lisäksi kausi paketoitiin Inter Cupissa Turussa viime viikonloppuna, mistä on myös jutun kuva. Tällä viikolla pelaajia odottaa vielä rentoutuminen joukkueen pikkujoulujen merkeissä herkutellen, leffaa katsoen ja saunoen.


Vuoden pääturnaus oli Käpylän Pallon järjestämä Pingviini Cup Helsingissä, jonne matkasimme kokonaiseksi viikonlopuksi kolmella joukkueella. Turnauksen kruunasi harrastejoukkueemme oman sarjansa voitto, ja voitonjuhlat, joista kaikki mukana olleet pääsivät osallisiksi!


Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös uudet pelaajat alkavalle kaudelle, mahtavassa joukossamme on vielä tilaa!


Joukkueemme kiittää kaudesta 2022 valmentajia ja muita toimihenkilöitä, sekä tietenkin suurta taustajoukkoamme ja kaiken mahdollistajia eli pelaajien vanhempia!


Unohtamatta tietenkään upeita sponsoreitamme, jotka menneellä kaudella auttoivat joukkuetta ja pelaajia kehittymään omalla polullaan.


Kiitos:

RTV

K-Market Länsi-Pori

K-Supermarket Ruokapori

Remppa ja Raksa Salonen

Dsign Vertti Kivi

Mattoliike Niemi

Kantamo Oy

Kumppania

Hatanpää&Erkkilä

Hoitotarvike Karpalopiste

Rakennus&Saneeraus Heino

HH Koti & Toimitilat

Erikoishammaslääkäri Ville Joska Oy

Porin Sähkötekniikka Ky

Pori Energia