Ykköseen
P12 (2010)Julkaistu: 24.01.2022 20.50

Ykköseen

Ykkösen karsintamme alkoi erittäin voitokkaasti, kun pelasimme ensimmäisen karsintaottelun 4.12.2021 karhuhallissa Pallo-Iirot keltaista vastaan. Maaleja sateli ja pojat riemuitsivat onnesta.

Toinen karsintapelimme ei ollutkaan ihan selvä tapaus. Vastaamme asettui Liedon pallo 8.1.2022. 0-2 häviötilanteesta nousimme ensin tasoihin sekä 3-2 voitolle ensimmäisellä puoliajalla. Toinen puoliaika alkoi meidän kannaltamme hyvin, sillä maaleja tuli pari, kunnes Liedon pallo tykitti taas ja hetken jo pelko hiipi selkäpiihin, kunnes tilanne kääntyi meidän hyväksemme ja pojat saivat taas aihetta riemuun.

Kolmas ja viimeinen karsintapelimme pelattiin Turun upeassa auringonpaisteessa. Ilmassa jo hivenen kevään tuntua vaikka onkin vasta tammikuun 23pv. Ensimmäinen puoliaika mentiin tasureissa kun maaleja tuli vuorotellen. Jännitys kiihtyi toisella puoliajalla. Kun peliä oli pelattu 54min, saimme rangaistuspotkun, koska pelaajaamme rikottiin. Tästä potkusta syntyi upea voittomaalimme. Se oli siinä. Puhtaalla kolmen pelin voitolla, suoraan ykköseen. Tätä lähdettiin hakemaan ja tämä saatiin.

Tällä tilastolla on helppo poikien ja toimihenkilöiden hymyillä. Ottaa paikka ykkösessä avosylin vastaan ja lähteä villeinä taistelemaan kaudesta 2022. Kiitos vastustajillemme peleistä.

Joukkueen uusimmat uutiset