Lahjakortteja ja treenipasseja!
15.12.2020 13:12 Uutiset / P9 (2012)

Helppo ja mieluisa lahjaidea- Danten pizzalahjakortti P9 tueksi!

Joulukuun ja koko syksyn kuulumisia! Kulunut syksy on ollut vauhdikas kaikella tapaa. Olemme treenanneet ahkerasti ja saaneet myös pelata syksyn lähes loppuun saakka. Tällä hetkellä on taukoa peleistä tämän omituisen vuoden vuoksi, mutta onneksemme koronatilanne Porissa on pysynyt hallinnassa ja olemme saaneet jatkaa harjoittelua. Se on mahtavaa! Joukkueessamme on nyt kirjoilla 42 innokasta peluria ja muutama uusi kaveri on myös tutustumassa lajiin kanssamme.

Perinteisen joukkueena treenaamisen lisäksi olemme joulukuussa saaneet käyttöön treenipassin. Passi pohjautuu videoihin, joista pelaajat pääsevät näkemään mallisuoritukset ja omalla ajalla treenaten kipuavat taso tasolta aina vitoselle saakka kohti mitalia! Tässä parasta on kilpailla ihan itsensä kanssa ja kehittää pallonhallinta taitoja ja omia motorisia- sekä kehonhallinta taitoja.

Toinen tämä julkaisun kuvista liittyy Porin parhaisiin pizzoihin! Meillä on myynnissä pizzeria Danten 20€ lahjakortteja, joita ostamalla saat paitsi hyvän mielen ja pizzaa niin myös tuet joukkuettamme ja paikallista yrittäjää. Lahjakortin voit ostaa vaikka laittamalla viestiä 050-3131328 tai meiliä musansalama2012@gmail.com. Porin keskustan lähistöllä ~5km toimitamme lahjakortin perille ennen joulua.

Hyvää joulun odotusta ja kiitos kaikille yhteistyökumppaneille vuodesta 2020!

Musan P9 joukkue kiittää ja jatkaa innolla kohti uutta palloiluvuotta 2021!   
Lisää uutisia
P9 (2012)
«  Maaliskuu   »
Kategoriat